Sormukset
Meillä suunniteltu ja valmistettu kihla- tai vihkisormus on asiakkaan unelma sormuksesta. Valmistamme sen käsityönä korkealaatuisista materiaaleista. Hyvin suunnittelemissamme ja tinkimättömän tarkkaan valmistamissamme sormuksissa yhdistyvät siten kaikki laadukkaan sormuksen ominaisuudet: upea ulkomuoto, ajattomuus, kestävyys ja käytettävyys. Materiaalivaihtoehtoja on useita, ja eri vaihtoehtoja vertailemalla löydämme sinulle sopivat materiaalit sekä budjetin.
Kaulakorut
Kaulakorut valmistamme piensarjoina ja uniikkeina tilaustöinä kelta- ja valkokullasta, hopeasta, platinasta, palladiumista, titaanista ja teräksestä. Valmiiden mallistojen kaulakorut kuuluvat korukokonaisuuksiin ja niihin on saanavana samaa sarjaa korvakoruja, käsikoruja, rintanouloja, kalvosimia ja solmioneuloja. Mallistojen korut ovat muunneltavissa asiakkaan toiveiden mukaan henkilökohtaisiksi uniikkikoruiksi ja niihin on mahdollista lisätä jalokivia sekä kaiverruksia. Useita riipuksiamme voit ostaa verkkokaupastamme.
Korvakorut
Korvakorut valmistamme piensarjoina ja uniikkeina tilaustöinä kelta- ja valkokullasta, hopeasta, platinasta, palladiumista, titaanista ja teräksestä. Valmiiden mallistojen korvakorut kuuluvat korukokonaisuuksiin ja niihin on saanavana samaa sarjaa riipuksia, käsikoruja, rintanouloja, kalvosimia ja solmiopitimiä. Useita korvakorujamme voit ostaa verkkokaupastamme.
Muut korut
Suunnittelemme ja valmistamme myös käsikoruja, rintakoruja, solmioneuloja ja kalvosimia. Lisäksi toteutamme yksilöllisiä yritys- ja liikelahjoja.